de bruiloft dj
bruiloft dj

Jullie bruiloft

is zonder twijfel één van de mooiste dagen van jullie leven. Natuurlijk wil je dat deze tot in de puntjes is verzorgd. Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle wensen inspelen. Met onze muzikale invulling maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest; voor het bruidspaar én voor de gasten.

Top 40 of dance classics ? Nederlandstalig of jaren '90 ? Alles is mogelijk. Vooraf bespreken we persoonlijk jullie muzikale smaak. Welke muziek of artiesten hebben de voorkeur ? Maar ook vernemen wij graag welk genre of artiesten julie absoluut niet willen horen. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de sfeer die jullie in gedachten hebben.

De Bruiloft DJ draagt op een stijlvolle manier bij aan het succes van jullie huwelijksfeest. Dat houdt o.a. in; geen stoelendans, verkleedpartijen, lange onnodige presentaties e.d. Wij stellen ons liever bescheiden op.

De voordelen van De Bruiloft DJ:

- Exclusieve drive-in-shows met een ervaren, flexibele DJ
- Nette verzorgde uitstraling met een stijlvolle sfeer
- Persoonlijke aanpak en deskundig advies
- Duidelijk en overzichtelijk in tarieven en afspraken
- Extra optie's zoals bellenblaas effect of vloerspots
- Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Voor een aangename kennismaking is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken via Skype of Facetime. Zo bespreken we jullie bruiloft van A t/m Z en geven toelichting over alle mogelijkheden. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

De Bruiloft DJ is een onderdeel van Sound Technics © Copyright 2016