de bruiloft dj
trouwfeest

Vraag en Antwoord

Wat is de muziekstijl van De Bruiloft DJ ?
De muziekkeuze wordt aangepast aan de sfeer en de vooraf besproken keuze van het bruidspaar. Door onze ruime ervaring spelen we volledig in op de juiste sfeer voor het feest.

Presenteert de DJ tussen de muziek door ?
Veel mensen zijn niet gediend van een aanstellerige DJ die zichzelf "populair" op de voorgrond plaatst en ieder nummer onnodig aan- en afkondigt. Wij zijn van mening dat overdadig presenteren niet bijdraagt aan de sfeer van een feest. De Bruiloft DJ stelt zich daarom bescheiden op en presenteert alleen op momenten waarbij dit toegevoegde waarde heeft.

Kunnen we vooraf persoonlijk met de DJ kennis maken ?
Graag nodigen wij jullie uit voor goed gesprek waarin we alle mogelijkheden en jullie muzikale wensen kunnen bespreken. Dit kan via Skype of Facetime.

Is er vervanging wanneer de geboekte DJ ziek wordt ?
We beschikken over voldoende contacten en zullen onze uiterste best doen om een collega DJ in te schakelen. Uiteraard wordt de vervangende DJ volledig op de hoogte gebracht van alle gemaakte afspraken.

Is iedere lokatie geschikt voor De Bruiloft DJ ?
Onze apparatuur is helaas niet geschikt voor een lokatie die enkel per trap bereikbaar is. De toegang van de los/laadplaats naar de lokatie dient verhard te zijn (dus ook geen gras of grind) en de afstand max. 25 meter.

Wat is er aan ruimte en stroomvoorziening nodig ?
De minimaal benodigde ruimte voor bruiloft show 1: 2,5x2 m., Show 2: 6x2,5 m. Graag voor alle bruiloft shows een vrije hoogte van minimaal 2,5 meter. Voor bruiloft show 1 graag één vrije geaarde 230 volt groep. Voor bruiloft show 2  één 16 Ampère krachtstroom aansluiting op 5 polige C-Form (rood) of twee vrije 230 volt groepen. De stroomvoorziening graag niet verder dan 10 meter van de dj set verwijderd. Een podium is niet nodig.

Overige vragen zijn natuurlijk altijd welkom.
De Bruiloft DJ is een onderdeel van Sound Technics © Copyright 2016